Nicole Kidman şi-a rupt o coastă încercând să intre cât mai bine în pielea personajului!

29 noiembrie 2014   News

Nicole Kidman a câştigat de-a lungul carierei sale numeroase premii şi distincţii pentru atribuţia sa remarcabilă în filme celebre precum: Days of Thunder ( 1990), Far and Away (1992), Moulin Rouge ( 2001), etc. Cel din urmă

Nicole Kidman a câştigat de-a lungul carierei sale numeroase premii şi distincţii pentru atribuţia sa remarcabilă în filme celebre precum: Days of Thunder ( 1990), Far and Away (1992), Moulin Rouge ( 2001), etc. Cel din urmă i-a adus frumoasei actriţe un Glob de Aur, dar şi nominalizarea la categoria cea mai bună actriţă.

La aproape 20 de ani de la ceea ce s-a dovedit o capodoperă cinematografică, Nicole Kidman poveşteşte despre ce impedimente a întâmpinat în realizarea personajului Satine din Moulin Rouge. Astfel, pe lângă faptul că rolul a presupus ca Nicole să interpreteze anumite melodii, ceea ce a pus-o în dificultate pe celebra actriţă, Nicole şi-a pus sănătatea în pericol pe tot parcursul peliculei.

Nicole Kidman povesteşte că şi-a rupt o coastă înainte de a începe filmările pentru că partenerul său a scăpat-o la repetiţii. Însă asta nu e tot. În două săptămâni, incidentul nefericit s-a repetat.

Actriţa în vârstă de 47 de ani a recunoscut că era disperată să facă o figură frumoasă în acest musical, motiv pentru care strângea foarte tare corsetele pe care le îmbrăca, fără să-şi dea seama că acest lucru îi va face foarte mult rău. Astfel, din dorinţa de a avea doar 45 de cm în talie şi de a avea o siluetă caracteristică dansatoarelor de cabaret, Nicole şi-a rupt coasta încă o dată.

Ghinionul se pare că a urmărit-o pe tot parcursul filmărilor, căci la scurt timp după aceea şi-a rănit şi genunchiul, ceea ce a forţat-o pe actriţă să joace numai în scene statice.

Sursă foto: Getty & Twitter

Mai multe