Nicole Kidman, superbă în negru! Diva face marele anunț, după o perioadă dificilă în plan personal

30 septembrie 2024   News

Actrița revine în lumina reflectoarelor și arată fabulos. Vedeta are o siluetă de invidiat. Nicole Kidman a fost prezentă la show-ul de modă Balenciaga din timpul Săptămânii modei de la Paris, 2024.

Celebra vedetă de la Hollywood s-a aflat de o bună bucată de vreme în Australia natală, de la vestea tragică a morții mamei sale Janelle.

Acum Nicole a revenit în Europa și se pare că poartă doliu. Drapată în negru, cu o rochie super decentă cu gât, care nu lasă deloc nicio bucățică de piele la vedere diva a strălucit prin simplitate. Atât de șic și-a asortat și accesoriile: ochelari de soare, pantofi negri cu toc, poșetă șic și ceasul portat peste mâneca rochiei.

Diva care nu se expune niciodată la soare și-a etalat tenul de porțelan, a zâmbit și chiar le-a făcut ”bezele” fotoreporterilor.

La un moment dat, fiindcă a început ploaia, un asistent al evenimentului a apărat-o de stropii reci cu o umbrelă.

Nicole Kidman se afla la Veneția când a auzit vestea devastatoare că iubita ei mama Janelle a murit, la începutul lunii septembrie, și a zburat în Australia pentru a fi alături de familia ei.

De atunci, vedeta de la Hollywood a păstrat tăcerea în online, dar luni a revenit pe rețelele de socializare pentru a împărtăși câteva știri importante fanilor săi.

Actrița premiată a anunțat că filmul ei mult așteptat, Babygirl, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția la începutul acestei luni, își va lansa trailerul marți.

Nicole a părăsit brusc Festivalul de Film de la Veneția după ce a aflat despre moartea lui Janelle, mama sa, iar regizoarea Babygirl, Halina Rejn, a lansat o declarație în numele ei pentru a-și explica absența, în timp ce i-a ridicat premiul pentru cea mai bună actriță.

Nicole și sora sa Antonia au fost incredibil de apropiate de mama lor, iar în ultimii ani, actrița a petrecut mult mai mult timp în Australia pentru a fi mai aproape de femeia care i-a dat viață.

Foto: Profimedia

Mai multe