Nicole Murphy, sexy la plajă. Fosta soţie a lui Eddie Murphy arată senzaţional la 50 de ani

13 martie 2018   News

Nicole Murphy este una dintre cele mai sexy femei la vârsta de 50 de ani. Fost model, cea care i-a fost soţie comediantului Eddie Murphy timp de 13, a făcut furori la plajă.

I-a dăruit actorului 5 copii - Bria (30), Zola (18), Shayne (23), Bella(16) şi fiul Miles (25), iar femeia în vârstă de 50 de ani îşi ascunde cu brio vârsta. Este chiar mai sexy decât fiicele sale, chiar dacă acestea au moştenit trăsăturile mamei lor, formele trase prin inel, farmecul şi sex-appealul.

Arată senzaţional în costum de baie.

Cele mai recente fotografii surprinse la plajă o înfăţişează pe Nicole cu o siluetă senzaţională, de top model. Face furori de fiecare dată când apare, fie că este pe plajă într-o zi relaxantă, fie pe covorul roşu la vreun eveniment sau surprinsă pe stradă, iar hainele pe care le poartă sunt mereu provocatoare.

Duminică s-a distrat la o piscină din Miami, etalându-şi fizicul de invidiat într-un costum de baie cool. A purtat un sutien cu volane care i-a pus bustul bogat în evidenţă, alături de o pereche de bikini foarte decoltaţi, pentru un bronz uniform.

Chiar dacă se expune la plajă, bijuteriile fantezie nu lipsesc. Nicole a purtat o mulţime de lănţişoare aurii la gât, dar şi câteva brăţări masive. Nu e de mirare că vedeta arată atât de bine la o vârstă înaintată pentru că este o împătimită a sportului. Se antrenează intens la sala de fitness, iar rezultatele sunt vizibile. Un trup perfect cu multă muncă se ţine, iar Nicole ştie foarte bine acest lucru.

Foto: Instagram, Captură DailyMail.co.uk

Mai multe