Nicole Scherzinger, fotografii sexy la piscină, în costum de baie

3 iulie 2017   News

Rămasă singură după despărţirea de Grigor Dimitrov, Nicole Scherzinger este o adevărată bomă sexy care îi ademeneşte pe bărbaţi. Recent, bruneta s-a relaxat la plajă, iar pozele cu ea în costum de baie, în diverse poziţii, sunt incendiare. Este adevărat că are un corp la care mulţi, deopotrivă bărbaţi şi femei, visează şi este conştientă de calităţile sale fizice, aşa că nu se teme să se joace cu imaginaţia celor din jur.

Şi-a luat o mică vacanţă de ziua sa de naştere şi nu a dat jos de pe ea costumul de baie, relaxându-se pe şezlong sau la piscină, în razele soarelui din Mykonos. A aterizat în Grecia pentru o vacanţă alături de câţiva prieteni şi a profitat din plin de soare pentru a se bronza şi pentru a se fotografia în cele mai hot ipostaze.

Vedetă de televiziune şi cântăreaţă, Nicole, 39 de ani, şi-a afişat abdomenul tonifiat, dar şi posteriorul bombat, într-o serie de fotografii de vacanţă. A schimbat mai multe costume de baie colorate şi s-a plimbat pe străzile din Grecia, pentru a vizita. 

Foto: Instagram

Mai multe