Noi dezvăluiri despre Amy Winehouse

13 mai 2013   News

La aproape doi ani de la moartea apreciatei cântăreţe britanice, aflăm că aceasta ar fi avut prima tentativă de sinucidere în copilărie, pe vremea când avea doar 10 ani.

La aproape doi ani de la moartea apreciatei cântăreţe britanice, aflăm că aceasta ar fi avut prima tentativă de sinucidere în copilărie, pe vremea când avea doar 10 ani. Autoarea unei biografii publicată recent în Marea Britanie despre controversata Amy Winehouse susţine că aceasta a fost devastată de divorţul părinţilor ei, un eveniment care a determinat-o să consume droguri, să se automutileze şi să ia o supradoză de medicamente.

Aşa se face că, la numai 10 ani, Amy avea braţele şi încheieturile mâinilor brăzdate de tăieturi şi înţepături, provocate de lame de ras, ace şi cioburi de sticlă. Iar de-aici şi până la încercarea de a-şi lua viaţa cu o supradoză de medicamente a fost doar un pas. Norocul ei a fost că un prieten de-al ei se afla în apropiere şi a găsit-o aproape inconştientă şi cu o spumă în zona gurii.

Un alt prieten din copilărie al artistei a dezvăluit în aceeaşi carte faptul că Amy Winehouse se considera urâtă, suferea de un complex de inferioritate şi considera că nu era o persoană suficient de bună.

Şi tot din cercul ei de apropiaţi aflăm că Amy s-a îndrăgostit pentru prima dată în adolescenţă de şeful ei de la o agenţie de presă la care începuse să lucreze. Potrivit declaraţiilor unei foste prietene de-ale ei, Amy a făcut sex cu bărbatul mai în vârstă cu şapte ani decât ea în toatela de la birou.

Biografia lui Chloe Govan descrie pe larg şi relaţia "toxică" pe care Amy Winehouse a avut-o de-a lungul anilor cu soţul ei Blake Fielder-Civic, care a introdus-o pe artista britanică în universul drogurilor şi a determinat-o să devină dependentă de heroină.

Relaţia dintre cei doi, pasională la început, devenise atât de turbulentă, încât Amy Winehouse, care începuse să creadă că nu poate să trăiască fără Blake, l-a ameninţat pe acesta că se va sinucide dacă o va părăsi vreodată.

Totodată, prietenii apropiaţi ai cântăreţei susţin că Amy Winehouse a decis să renunţe la droguri şi s-a orientat spre alcool după ce a început să se teamă că dependenţa de droguri i-a distrus iremediabil vocea.

În plus, artista britanică părea să fie animată de dorinţa morbidă de a intra în "clubul 27" al celebrităţilor din lumea muzicii care au murit la vârsta de 27 de ani. Din acest "club" fac parte artişti care au marcat industria muzicală, precum Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Brian Jones şi Janis Joplin.

Cartea "Amy Winehouse: The Untold Story" a fost lansată la mai puţin de o săptămână după ce presa din Marea Britanie a anunţat că fondul care administrează averea cântăreţei mai are în conturile sale doar 180.000 de lire sterline.

Această sumă ridicol de mică, în comparaţie cu profitul lui Amy din timpul vieţii, a rămas după ce soţii Winehouse au utilizat aproape întreaga avere de 10 milioane de lire sterline a fiicei lor pentru a achita datoriile acesteia.

Foto: pagina oficială, thesun.co.uk

Mai multe