Noi informaţii despre moartea prinţesei Diana

20 ianuarie 2014   News

După ce Scotland Yard a stopat ancheta în cazul accidentului din Paris, considerând că nu e vorba despre nicio conspiraţie, fosta soţie a unui lunetist rupe tăcerea.

După ce Scotland Yard a stopat ancheta în cazul accidentului din Paris, considerând că nu e vorba despre nicio conspiraţie, fosta soţie a unui lunetist rupe tăcerea.

La 16 ani şi jumătate după cumplitul accident în urma căruia fosta soţie a Prinţului Charles a decedat, mărturia unei femei aduce din nou pe tapet implicarea serviciilor secrete, atât de negată de autorităţile pariziene şi londoneze, deopotrivă.

E vorba despre fosta soţie a unui lunetist britanic susţine că a fost plătită pentru a nu vorbi despre implicarea trupelor speciale în moartea prinţesei de Wales, relatează „Daily Mail“., citat de Mediafax.

Femeia, al cărui nume nu a fost dezvăluit, dar care este numită Sarah de către cotidianul britanic, spune că i-a fost dat un plic maroniu care conţinea 500 de lire sterline şi i s-a spus să „nu vorbească desre prinţesa Diana“.

Această teorie a apărut prima oară la procesul sergentului Danny Nightingale, care a fost găsit vinovat pentru posesia ilegală a unei arme de foc. Soţia lunetistului "N", cel care susţine implicarea serviciului SAS în moartea prinţesei Diana, spune că a fost avertizată de un ofiţer că va ajunge ca Lee Rigby, soldatul decapitat de terorişti islamişti, la Londra, dacă spune ceea ce ştie şi că ameninţările din partea SAS au făcut-o să se ascundă şi să se teamă pentru viaţa ei.

„Am primit 500 de lire şi mi s-a spus să nu vorbesc despre moartea Dianei sau despre operaţiunile SAS. Dar nu aveam cum să păstrez tăcerea despre un lucru atât de serios“, spune femeia.

citeşte şi:

Moartea Prinţesei Diana, doar un accident?

Cazul morţii Prinţesei Diana, investigat din nou?

Prinţesa Diana voia să se mărite cu Hasnat Khan

Lunetistul "N" a mai spus că membrii serviciului fac tot felul de abuzuri şi ajung chiar să rănească sau să hărţuiască persoane. Soldatul spune că s-a ajuns ca rănirea civililor să fie o practică standard. Dacă unul dintre membrii SAS se află în conflict cu o persoană şi vrea să se răzbune, nu trebuie decât să-i scrie numele şi adresa pe o hârtie pe care să o pună într-o cutie împreună cu o sumă de bani şi colegii lui rezolvă situaţia.

Sarah spune că a fost chemată la o întâlnire cu oficiali ai regimentului care au negat acuzaţiile pe care fostul ei soţ le aduce, dar „nu au spus nimic despre moartea prinţesei“, spune femeia.

„Din acest motiv am început să cred că soţul meu spunea adevărul în 2008, când afirma că un ofiţer SAS l-a orbit pe şoferul Dianei cu un fascicul de lumină, la intrarea în tunelul Pont d'Alma“, continuă ea. „I-a semnalizat apoi unui coleg că operaţiunea a fost îndeplinită, aşa că acesta este marele secret al regimentului, cred eu“, spune Sarah.

Femeia a mai avut o întâlnire cu reprezentanţii SAS, care a îngrozit-o, ofiţerii spunându-i că ar putea să ajungă ca Lee Rigby dacă depune mărturie împotriva serviciului.

Foto:

Mai multe