Noi probleme de sănătate pentru Cher! Află cât de gravă este starea ei de sănătate!

6 noiembrie 2014   News

Celebra cântăreaţă americană Cher a fost nevoită să-şi amâne mai multe concerte din turneul său „Dressed to Kill”, din America de Nord, din cauza unor probleme de sănătate foarte grave. Deşi luna septembrie şi octombrie

Celebra cântăreaţă americană Cher a fost nevoită să-şi amâne mai multe concerte din turneul său „Dressed to Kill”, din America de Nord, din cauza unor probleme de sănătate foarte grave.

Deşi luna septembrie şi octombrie trebuia să şi-o petreacă în turneul stabilit, Cher a fost nevoită să petreacă timpul prin spitale, dn cazul unei infecţii virale. Medicii care s-au ocupat de cântăreaţă au diagnosticat-o cu o infecţie virală acută şi i-au prescris acesteia odihnă la pat pentru mai multe zile.

Conform unei publicaţii americane, timpul petrecut în odihnă nu a ajutat-o pe vedetă să-şi revină, căci starea cântăreţei în vârstă de 68 de ani s-a agravat. Ea a fost internată într-un spital şi poartă lipit de piept un monitor care îi urmăreşte bătăile inimii.

O sursă a declarat că deşi în urma infecţiei, rinichii au fost cei afectaţi, având în vedere vârsta înaintată a artistei, tot corpul a avut de suferit.

Mai multe