Nora lui Donald Trump, internată în spital după ce a deschis o scrisoare suspectă!

13 februarie 2018   News

Soţia lui Donald Trump Jr., Vanessa Trump, a fost transportată de urgenţă către spital după ce a deschis o scrisoare suspectă, contaminată cu o substanţă neidentificată, titrează presa internaţională!

Odată cu statutul căpătat de Donald Trump, toată familia preşedintelui american e supusă, constant, anumitor riscuri. Nora sa, însă, nu a fost conştientă de acest lucru şi s-a expus unui pericol iminent. Aceasta a deschis o scrisoare care îi era destinată soţului său ţşi-n scurt timp a acuzat o stare de rău.

Potrivit primelor informaţii, Vanessa a început să tuşească şi să se simtă ameţită, motiv pentru care a fost chemat serviciu de ambulanţă. Alte trei persoane din reşedinţa Trump, care au fost expuse la această scrisoare, au fost, de asemenea, internate de urgenţă.

Donald Trump Jr. şi soţia sa, Vanessa

Momentan, autorităţile nu cunosc natura acest substanţe, descrisă ca un ”praf alb”, dar s-a precizat că ”nu este periculoasă”. Atât Vanessa Trump, cât şi cei trei angajaţi sunt în afara pericolului în prezent. Poliţia din New York, dar şi Serviciile Secrete, anchetează incidentul.

Mai multe