North West a împlinit 4 ani. Ce surprize au pregătit părinţii Kim şi Kanye?

16 iunie 2017   News

Fiica lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West, North, şi-a sărbătorit cea de-a patra aniversare cu o petrecere tematică pentru copii. North a mai adăugat ieri un an de viaţă şi a petrecut această zi minunată în familie.

North a împlinit 4 ani.

Petrecerea a avut loc la un restaurant din Statele Unite ale Americii, Chuck E Cheese's, iar copiii s-au bucurat de tort şi de o mulţime de baloane personalizate. Alături de North, care a purtat o tiară de prinţesă, au fost şi ceilalţi membrii ai familiei, cu invitaţi precum Khloe, Kourtney şi copiii, până şi fiica lui Blac Chyna, Dream.

Iar divele din familia Kardashian nu a ratat ocazia de a "documenta" petrecerea pe reţelele de socializare. Aşa că decorul, tortul şi chiar micuţa North au fost vedetele Instagramului familiei, surprinzând cele mai importante momente de la ziua fiicei lui Kim şi a lui Kanye. North a avut parte de o petrecere pe cinste, un tort pe măsura evenimentului şi baloane cu numele său.

Kim a distribuit pe Insta Stories câteva fotografii cu decoraţiunile, arătând baloanele care compuneau mesajul: "La mulţi ani, North!" Nici bunica Kris Jenner nu s-a lăsat mai prejos. Femeia de 61 de ani a fost prima care i-a făcut urări nepoatei, printr-o postare pe Instagram:  "La mulţi ani, micuţa mea! Nu pot să cred că ai deja 4 ani. Te iubesc atât de mult, Northie!".

Mai multe fotografii de la petrecere în Galeria Foto!

Mai multe