Nou născuta Roxanei Hulpe și-a făcut debutul în social media. Ea este Zora

3 februarie 2023   News

Prezentatoarea Pro TV a publicat prima imagine cu fetița.

Nou născuta Roxanei Hulpe și-a făcut debutul în social media. Ea este Zora.

Pe 1 februarie 2023 a venit pe lume Zora, primul copil al prezentatoarei Pro TV Roxana Hulpe.

Și vedeta nu a stat prea mult pe gânduri, că i-a și publicat fetiței prima poză din social media. Imaginea cu proaspăta mămică este emoționantă.

„Dragoste scăldată în Zori de Zi🤍

Cea mai mare minune a lumii, fetița răsăritului. Nu mă satur să fiu cea mai fericită! 🙏

Vă mulțumim pentru toată iubirea voastră! Rafila Zora”, a scris Roxana Hulpe pe Instagram alături de imaginea cu fetița ei.

La scurt timp după ce a născut, vedeta de la PRO TV a făcut primele declarații. Roxana Hulpe a vorbit despre copilul ei și emoțiile pe care le trăiește în aceste clipe. Prezentatoarea de știri a dezvăluit că trăiește cu adevărat o minune și cea mai mare bucurie a vieții.

„Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”.

După ce a fost cerută de soţie anul trecut chiar pe scena Festivalului UNTOLD, prezentatoarea TV şi-a promis inima alesului ei într-un cadru de poveste, în inima naturii.

Roxana Hulpe trăieşte, de mai bine de un an, o poveste de iubire alături de Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii megaevenimentelor Untold Şi Neversea.

”Sunt cea mai fericită, trăiesc ceva ce nu-mi vine să cred!”, spunea Roxana Hulpe în urmă cu vreo lună, când a primit inelul de la iubitul ei. ”Bogdan m-a luat prin învăluire, mi-a spus că trebuie să merg lângă scena mare de la UNTOLD să văd repetiția ceremoniei de deschidere a festivalului, așa m-a scos din casă, a zis că trebuie să mergem acolo neapărat”, povestea vedeta Pro TV pentru "A-List". Bogdan Rădulescu a pregătit un moment emoționant lângă scen UNTOLD, unde a proiectat imagini cu el și cu iubita lui și apoi i-a oferit inelul cu care a cerut-o în căsătorie, aflat pe o dronă din apropiere. ”A fost minunat! Eu am îngenuncheat prima, așa e când nu te aștepți”, spunea emoţionată Roxana Hulpe.

Foto: Instagram

Mai multe