Noua modă la Hollywood. Celebrităţile s-au lăsat fotografiate după baie, doar în prosop

8 februarie 2018   News

Vă mai aduceţi aminte apariţia spectaculoasă a Ritei Ora de la Premiile EMA 2017, când artista a păşit în halat de baie şi cu un propop pe cap, accesorizată de bijuterii cu diamante, pe covorul roşu, şocând audienţa?

Ei bine, moda prosopului de baie face furori pe Internet şi o mulţime de vedete internaţionale, fie că vorbim de modele, cântăreţe sau actriţe, s-au lăsat fotografiate în această ipostază până nu de mult intimă. Aşa că imaginea unei femei aşa cum iese din baie pare să fie acum una cool care inspiră şi cei mai buni fotografi din lume. Însă Rita Ora nu a fost cea care a dat startul acestui trend, pentru că fotograful peruvian Mario Testino a lansat anul trecut o campanie complexă de şedinţe foto, printre modelele lui în prosop numărându-se nume mari de la Hollywood. El a numit proiectul "Seria Prosoapelor" şi a convocat mai multe vedete, femeie şi bărbaţi, să îi fie muze.

Mai îmbrăcate sau acoperite parţial de prosoapele albe, dive precum Penelope Cruz, Miranda Kerr, Amanda Seyfried sau Miley Cyrus au acceptat provocarea de a apărea în fotografiile celebrului fotograf.

Iată ce a ieşit!

Foto: Instagram Mario Testino

Mai multe