Noua soţie a lui Ilie Năstase a făcut furori la Cotroceni, la premierea Simonei Halep FOTO&VIDEO

30 iulie 2019   News

Ioana Simion a fost o prezenţă remarcarcată astăzi la sediul preşedinţiei, unde a asistat la medalierea jucătoarei noastre cu Steaua României.

Ilie Năstase a sosit la Palatul Cotroceni însoţit de cea de-a cincea consoartă, Ioana Simion, la ceremonia de premiere a Simonei Halep (27) de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru performanţa de la Wimbledon. Cuplul proaspăt căsătorit a asistat la momentul în care jucătoarea de tenis a primit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler.

Aşa se face că Ioana Simion a fost în premieră pe lista scurtă a invitaţilor de la palatul prezidenţial, unde a avut ocazia să-l cunoască personal pe şeful statului şi să fie în compania lui Daniel Dobre (n.r. – antrenorul lui Halep), a Alinei Tecşor (n.r. – antrenoare în echipa de Fed Cup a României) şi a lui Toni Iuruc, iubitul Simonei.

Pentru această ocazie, actuala doamnă Năstase a ales să poarte o rochie etui albă cu motiv floral în nuanţa muştar şi stilettos albi. Remarcăm şi la ea, ca şi la Prima Doamnă, preferinţa pentru alb şi rochii scurte, peste genunchi - cu toate că la evenimentele oficiale de la palatul prezidenţial protocolul impune o lungime a fustei cel puţin la nivelul genunchilor.

Per total, însă, prezenţa sa a fost una remarcată, iar soţul său părea foarte mândru de noua lui parteneră de viaţă.

Ilie Năstase a mai fost la Cotroceni într-o ocazie similară, chiar de ziua lui în 2016, când el însuşi primea din partea preşedintelui "Steaua României" în grad de Comandor. La acea vreme, era însoţit de Brigitte, cea de-a patra lui soţie, care alegea pentru acel eveniment un deux-pieces elegant.

Ilie Năstase s-a căsătorit civil cu Ioana Simion pe data de 17 august.

Mai multe