Nu e atât de slabă pe cât vrea să pară! Kim Kardashian foloseşte lenjerie modelatoare pentru subţiere

22 august 2018   News

În ultimele luni, Kim Kardashian a făcut tot posibilul să le demonstreze tuturor că arată mai bine ca niciodată şi că a slăbit în mod miraculos.

Kim Kardashian, după ce şi-a dat seama că adevărul a ieşit la iveală

Kim Kardashian a apărut în public numai cu rochiţe care îi scoteau în evidenţă talia subţire şi a felicitat-o pe antrenoarea de fitness Melissa Alcantara, care ar fi ajutat-o să slăbească până a ajuns la 53 de kilograme. Cu toate acestea, gurile rele au spus că vedeta s-a operat pentru a scăpa de kilogramele în plus, însă ea a negat vehement acest lucru.

Pe lângă rochiţele care îi puneau în evidenţă corpul, Kim a fost fotografiată şi doar în costum de baie, iar imaginile au făcut înconjurul internetului şi au fost apreciate de fani. Cu toate acestea, se pare că vedeta a comis o gafă zilele trecute!

Prezentă la un eveniment monden din Beverly Hills, soţia lui Kanye West nu a fost atentă la detalii şi a lăsat să îi iasă de sub rochiţă lenjeria modelatoare pentru subţiere. Observând că paparazzi au fost pe fază şi au imortalizat momentul, Kim Kardashian a tras imediat de rochiţă în jos, pentru a acoperi bucata de material care se vedea.

Momentul în care lui Kim Kardashian i s-a văzut lenjeria modelatoare pentru subţiere / captură Daily Mail

Aşa cum era de aşteptat, cârcotaşii au profitat la maximum de această situaţie şi au pus-o la zid pe Kim Kardashian, afirmând că, de fapt, acesta este marele secret prin care a slăbit miraculos: poartă lenjerie care o ajută să pară mai slabă decât este de fapt.

Mai multe