Nu o mai ascund! Eva Mendes, surprinsă în public cu fiica cea mare. Seamănă perfect cu Gosling!

27 septembrie 2017   News

După ani şi ani în care ne-am întrebat cum arată primul născut al Evei Mendes şi-al partenerului ei de viaţă, actorul Ryan Gosling, iată că avem ocazia să ne lămurim! Esmeralda Amada, doamnelor şi domnilor!

foto: Hepta

Eva Mendes şi Esmeralda Amada Gosling, fiica sa

A venit pe lume în septembrie 2014, însă putem număra pe degete ocaziile în care am văzut-o pe micuţa Esmeralda Amada. Oricum, ”văzut” e mult spus, căci părinţii ei s-au asigurat, de fiecare dată, că o acoperă suficient de mult, încât paparazzi să nu surprindă vreun cadru clar cu chipul micuţei. O decizie care, desigur, a intensificat ”vânătoarea”!

Esmeralda a împlinit 3 ani acum câteva săptămâni

Acum, însă, avem ocazia s-o vedem pe micuşa Esmeralda Amada în toată splendoarea ei, alături de celebra ei mamă, pe celebrul Madison Avenue din New York. Şi trebuie să recunoaştem că e o adevărată frumuseţe, moştenind trăsăturile cele mai frumoase de la părinţii ei celebri.

În imaginile respective, Esmeralda purta o rochiţă albastră, cu bulinuţe albe, iar în picioare o pereche de pantofi albi, cu şiret. La fel de şic era şi mama ei, Eva purtând o cămaşă cu buline, o pereche de skinny jeans şi stilettos înalţi. Ce să mai, a fost o apariţie decupată din reviste...

Aşteptăm cu nerăbdare, aşadar, s-o vedem în public şi pe surioara mai mică a Esmeraldei, Amada Lee, care a venit pe lume pe 29 aprilie 2016. Şi – de ce nu – familia Mendes-Gosling în formulă completă!

Mai multe