Nu s-a aşteptat să se vadă tot! Vezi cine a apărut îmbrăcată aşa!

7 iulie 2015   News

În general a fost o prezenţă cuminte în showbiz-ul american, dar iată că de data asta a gafat-o. Starleta şi-a făcut apariţia la petrecerea Versace, din cadrul Săptămânei Modei la Paris, într-o ţinută extrem

În general a fost o prezenţă cuminte în showbiz-ul american, dar iată că de data asta a gafat-o. Starleta şi-a făcut apariţia la petrecerea Versace, din cadrul Săptămânei Modei la Paris, într-o ţinută extrem de sexy, care însă îi lăsa la vedere prea multă piele.

Vorbim de Nicky Hilton, sora mai mică şi mai puţin cunoscută a lui Paris Hilton, care s-a prezentat la show-ul Versace într-o rochie mult prea decupată. De obicei, nu gafează pe covorul roşu, acest rol fiind asumat mai degrabă de către sora sa, dar iată că de data aceasta a dat-o în bară cu acea rochie albă, care i-a lăsat la vedere fundul în toată splendoare lui.

După cum era de aşteptat, fotografii de ocazie nu au ratat ocazia de a o surprinde pe aceasta în timp ce urca treptele Palatului Brongniart, imortalizând astfel momentul jenant în care vestimentaţia i-a jucat feste moştenitoarei Imperiului Hilton.

Mai multe