Nunta fiicei lui Steve Irwin, "The Croc Hunter", e în pericol din cauza pandemiei

23 martie 2020   News

Bindi Irwin se visa mireasă anul acesta, dar noul coronavirus îi dă planurile peste cap.

Fiica regretatului naturalist şi showman Steve Irwin trece printr-o perioadă plină de incertitudini. Tânăra Bindi Irwin (21), care îi calcă pe urme regretatului său tată, visa cu ochii deschişi la momentul în care va păşi spre altar la braţul unui coleg de branşă, Chandler Powell (23).

Cei doi plănuiau să se căsătorească în cadrul unei ceremonii atipice, înconjuraţi (cum altfel?) nu doar de rude şi prieteni, ci şi de prietenii lor necuvântări la Australia Zoo, grădina zoologică din Beerwah, Queensland - locul pe care Steve Irwin l-a transformat în legendă.

Chiar săptămâna trecută, Bindi şi Chandler şi-au ales buchetele şi aranjamentele florale, iar Robert, fratele cel mic al lui Bindi, era emoţionat că-şi va conduce sora la altar - în locul tatălui decedat prematur în 2006, în urma unei înţepături letale a unei pisici de mare.

Dar iată că regulamentul impus de premierul Scott Morrison, acela de-a nu permite adunări mai mari de 100 de persoane, pune în pericol nunta celor doi. Şi nu doar asta! Rata cu care noul coronavirus se răspândeşte pe teritoriul australian ar putea amâna definitiv evenimentului.

Mai multe