Nuntă surpriză a artistei Lana Del Rey! S-a măritat la doar o lună de când și-a prezentat noul iubit

27 septembrie 2024   News

Fanii artistei sunt șocați. Lana Del Rey este regina transformărilor. Superba artistă este de ieri femeie măritată, la casa ei.

Daily Mail a anunțat în exclusivitate și a distribuit filmulețul de la nunta cântăreței.

Așa cum transmite într-unul din cântecele sale, când știi, știi. Trebuie să fie iubire, dacă s-a căsătorit după doar o lună de când l-a cunoscut pe noul său iubit.

Lana Del Rey este oficial o femeie căsătorită, de ieri!

Artista și-a unit destinul joi cu Jeremy Dufrene, un ghid turistic de aligatori, la doar o lună după ce povestea lor de dragoste a fost dezvăluită.

Neobișnuitul cuplu a făcut schimb de jurăminte pe malul lacului în Des Allemandes, Louisiana, locația unde profesează mirele și organizează tururi de observare a aligatorilor cu barca.

În imaginile și filmulețele obținute exclusiv de DailyMail.com, celebra artistă în vârstă de 39 de ani a purtat rochie albă de mireasă, tradițională. A avut flori în mână și a fost condusă la altar de către tatăl ei, Robert Grant.

Atmoafera a fost una relaxată.

Frumoasa cântăreață nu a purtat voal și a avut părul prins într-o coadă lejeră, șic.

Lana Del Rey este o artistă cotată la 30 de milioane de dolari. A arătat fabulos ca mireasă, într-o rochie fără pretenții și fără mâneci lungi. Ținuta ei s-a încadrat frumos în peisajul relaxat.

Și mirele a fost elegant, cu costum negru, cămașă albă, vestă, pantofi maro, dar fără cravată.

După ce i-a spus „Da”, Dufrene, originar din Louisiana, divorțat și tată a trei copii a luat-o pe artistă de braț și s-au îndreptat spre locul unde s-a ținut petrecerea în aer liber.

Mirii au trecut pe lângă ambarcațiunile din golf împodobite festiv, de nuntă.

Petrecerea s-a ținut în aer liber, dar în zonă au fost montate mai multe corturi. Sora Lanei, Caroline Grant și fratele Charlie Hill-Grant au susținut-o în ziua ei specială. Rămâne neclar dacă mama ei Patricia Ann Hill a fost și ea prezentă joi.

Artista a urmat superstițiile și a avut și ”ceva albastru”, o fundă în păr, mai exact.

Pentru Lana Del Rey, aceasta este prima căsătorie. Dufrene a ami fost căsătorit o dată.

Nunta are loc la doar câteva ore după ce TMZ a anunțat că cei doi și-au ridicat certificatul de căsătorie luni, 23 septembrie.

Foto: GettyImages

Mai multe