O actriţă celebră la Hollywood a pozat aşa. O recunoaşteţi?

14 aprilie 2017   News

Are 44 de ani, este celebră la Hollywood şi nu se teme să se fotografieze în ipostaze cât mai sexy, putem spune chiar obraznice. Are un corp de invidiat, cu linii perfecte şi un ten demn de o tânără de 20 de ani, dar nu ştim încă dacă ea este cea care a descoperit elixirul tinereţii şi îl ţine undeva ascuns. Îi place să îi ţină la curent pe fanii săi de pe reţelele de socializare cu ultimele apariţii, fie ele la plajă, pe covorul roşu, sau în propria casă şi nu se sfieşte să scoată la iveală din arhiva personală câte o fotografie super sexy în costum de baie. Ce-i drept, arată la fel de impresionant acum, ca şi atunci, în urmă cu mulţi. mulţi ani.

Aşa că ieri, Sofia Vergara a dat lovitura de graţie cu fotografia sa cu posteriorul la vedere, îmbrăcată sumar, într-un costum de baie format dintr-un sutien triangle şi o pereche de bikini minusculi, foarte coloraţi. Starul din serialul "Modern Family" a adăugat o fotografie mai veche de pe o plajă din Miami, de pe vremea când iubea să stea la soare până când căpăta bronzul perfect. La fotografia cu pricina, care a primit aproape 200 de mii de aprecieri şi numeroase comentarii admirative în doar câteva ore, a adăugat un comentariu foarte explicit: "Înapoi în trecut, Miami Beach, pe vremea când nu ştiam că două dintre lucrurile mele preferate erau rele pentru tine. Soarele şi acizii graşi."

Din fericire pentru frumoasa columbiano-americană, putem sesiza cu greu vreo diferenţă între aspectul său fizic din prezent şi corpul său imortalizat în fotografia veche, scoasă la iveală după atâţia ani.

Foto: Instagram

Mai multe