O actriţă cunoscută a primit o distincţie din partea Reginei Elisabeta. Ce-a făcut s-o merite?

24 februarie 2017   News

De ieri, celebra actriţă se numără printre norocoşii care au primit din partea Reginei Elisabeta decoraţiunea Ordinul Imperiului Britanic!

Naomie a fost numită ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic

Naomie Harris este cea care, joi după-amiază, a mers la Buckingham Palace pentru a fi numită ”ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic”. Actriţa a primit distincţia OBE pentru importanta contribuţie în domeniul cinematografiei prin rolurile din peliculele ”James Bond” şi ”Moonlight”.

L-a credit pe regizorul Danny Boyle pentru cariera sa de succes

După ceremonie, vizibil emoţionată, actriţa de 40 de ani a mărturisit că toată experienţa ei actoricească se datorează regizorului Danny Boyle, care ”a crezut” în talentul ei încă de la început. ”Să-mi reprezint ţara şi să fiu decorată pentru contribuţia mea către naţiune, e ceva wow. Nu poate fi mai bine de atât! (...( Îi datorez atât de multe lui Danny Boyle. El mi-a dat o şansă atunci când n-a făcut-o nimeni.”, a declarat Naomie.

Vorbind despre întâlnirea cu monarhul britanic, Naomie a declarat că a fost impresionată de aspectul fizic al Reginei Elisabeta. ”Am fost impresionată de cât de tânără pare. Arată incredibil de tânără şi de sănătoasă – pielea ei arată minunat”, a mai precizat Naomie Harris.

Naomie a fost impresionată de întâlnirea cu Regina Elisabeta

Momentul acesta vine înainte cu doar câteva zile ca Naomie să zboare spre Los Angeles pentru a participa la cea de-a 89-a ediţie a premiilor Oscar, în cadrul căreia este nominalizată, la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar”, pentru rolul ei din ”Moonlight”.

A fost nominalizată pentru interpretarea excepţională din filmul ”Moonligh”

foto: arhivă, facebook

Mai multe