O artistă de peste Ocean a fost jefuită. Cu ce sumă au plecat hoţii?

4 februarie 2017   News

A începutul anul cu stângul! În timp ce artista se afla pe scenă, încercând să-şi umple conturile, nişte ”binefăcători” o ajutau să şi le golească. Casa artistei din Los Angeles a fost jefuită, potrivit unui reprezentant al poliţiei din Los Angeles, citat de revista Billboard, joi.

Nicky Minaj este vedeta „păţită”. Hoţii i-au pătruns în vila de la Hollywood şi-au deposedat-o de bijuterii şi de alte bunuri, în valoare de 175,000 milioane de dolari, informează surse din interiorul poliţiei din Los Angeles.

Casa lui Nicky Minaj a fost jefuită

Potrivit primelor informaţii, Nicky nu se afla la acel moment în casă, evenimentul având loc în perioada 24 noiembrie 2016 - ianuarie 2017. TMZ titrează şi că hoţii i-au distrus casa celebrei cântăreţe, toate piesele de mobilier fiind dărâmate, iar bunuri precum  parfumuri şi fotografii înrămate – sparte.

Cât despre jefuitori, publicaţia Billboard a anunţat că, în prezent, investigaţia e în curs, dar că oficialităţilor nu au niciun suspect.

Hoţii au plecat cu 175,000 de dolari din casa artistei

Mda, Nicky nu trece printr-o perioadă chiar fericită în viaţa ei. La începutul anului, artista anunţa că relaţia ei cu Meek Mill a ajuns la sfârşit, deşi toată lumea aştepta să-i vadă în faţa altarului, ei fiind logodiţi de mai multe luni.

foto: arhivă

Mai multe