O copiază pe Kim Kardashian! Paris Hilton, aproape goală pe coperta unei reviste!

2 decembrie 2015   News

Dacă mai vechea sa prietenă, starleta Kim Kardashian, poate, atunci şi Paris Hilton poate! Asta credem că a vrut să ne demonstreze moştenitoarea imperiului Hilton cu noul pictorial realizat pentru revista ”Paper”.

Kim Kardashian versus Paris Hilton

Ne amintim cu siguranţă şedinţa foto uluitoare pe care Kim Kardashian a realizat-o anul trecut pentru revista ”Paper”, în care îşi expune fundul în toată splendoarea lui. Cam asta a vrut să facă anul acesta şi Paris Hilton. Desigur, nu vorbim de aceleaşi proporţii, însă ideea în sine este aceeaşi. Se ia o bucată vedetă care nu face nimic, se dezbracă şi se pune pe copertă. Rezultatul? Explozie de like-uri şi share-uri în mediul virtual a şedinţei foto!

A realizat un pictorial incendiar pentru revista „Paper”

Oricum, trebuie să precizăm că blondina cam intrase într-un con de umbră în ultimul an şi că această şedinţă foto a picat exact la ”ţanc” pentru a ne aminti că undeva mai există şi Paris Hilton, cea care ne-a făcut, fără să vrea, cunoştinţă cu Kim Kardashian.

Paris a pozat seducător într-o salopetă ”revelatoare”

Dar să revenim la pictorial! În unele fotografii, Paris apare cu trupul aproape dezgolit, acoperit doar cu câteva ”fundiţe” pentru un efect vizual mai complex.

A schimbat mai multe ţinute pentru această şedinţă foto. Aici, într-o rochie cu decupaje îndrăzneţe, din latex

Aşadar, Paris Hilton pare să fi uitat de acea ”timidate”, de care se plângea în urmă cu ceva timp. ” „Sunt foarte timidă, nimeni nu se aşteaptă la asta, dar chiar sunt”. Cine te mai crede acum, Paris? Cine?

Paris Hilton are acum 34 de ani

Sursa foto: revista ”Paper”

Mai multe