O fată ca ea nu putea rata! Marian Ionescu a făcut nuntă cu Octavia Geamănu

27 ianuarie 2020   News

La cinci ani de la cununia civilă, Octavia Geamănu şi Marian Ionescu au ajuns şi în faţa altarului.

Cei doi şi-au dorit ca la acest eveniment special să participle doar familia şi prietenii apropiaţi. Ceremonia religioasă a avut loc, sâmbătă, la Biserica Bucur Ciobanul din Bucureşti.  Această zi a fost trăită cu intensitate şi de Andrei, fiul lor în vârstă de trei ani.

“La începutul anului ne-am decis, fără să stăm vreun pic pe gânduri, să facem cununia religioasă cât mai curând. În stilul nostru. Nu recomand!A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar îmi lipsea rochia de mireasă simplă şi superbă pe care mi-o doream brusc. Însă, mai mereu, cel puţin în cazul meu, lucrurile se lămuresc. De multe ori chiar în ultimul moment. Mulţumesc Rosa Clara România pentru rochia în care m-am simţit asa cum îşi doreşte orice femeie care ajunge în faţa altarului: magnific!’’, a mărturisit Octavia.

Ştirista şi liderul trupei Direcţia 5 viseză la o familie ceva mai numeroasă. „Am devenit tată de două ori şi aş mai repeta experienţa. Probabil că, dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul’’, mărturisea Marian Ionescu pentru OK!.

Artistul admite că nu e omul surprizelor, dar apreciază la soţia lui faptul că nu s-a schimbat.

„Nu i-am făcut până acum nicio surpriză, nici măcar neplăcute. Pentru cele plăcute îţi trebuie talent de regizor, iar eu nu am. Îmi place că nu s-a schimbat, nu a devenit altă fată după ce s-a măritat, şi-a păstrat  forma de respect şi distanţa cuvenită ca să putem merge înainte”.

Mai multe