O fostă Miss îl face tată pe fostul soţ al lui Mariah Carey!

18 noiembrie 2016   News

Trece printr-o perioadă stresantă încercând să ducă la bun sfârşit divorţul cu Mariah Carey. Iată, însă, că printre nori răsare şi o rază de soare: o fostă iubită de-a lui îl va face din nou tată!

Nick şi Brittany în 2015

Nick Cannon a dezvăluit, ieri, într-un interviu pentru ”Breakfast Club”, că urmează să devină din nou tată. Vestea a fost cu adevărat surprinzătoare dat fiind faptul că nimeni nu ştia că Nick are vreo relaţie amoroasă.

Ei bine, da, Nick o să aibă un copil cu Brittany Bell, o actriţă / model cu care fostul soţ al lui Mariah s-a iubit şi-n trecut.

Ea îl va face a treia oară tată

Vorbind despre această noutate din viaţa lui, Nick a declarat că este foarte încântat şi că de-abia aşteaptă să-şi strângă în braţe al treilea copil: ”Cine a spus că nu e al meu? (...) Da, o să fiu tată. Dumnezeu a zis să ne înmulţim, aşa că fac voia lui. Îi fac oricui un bebeluş. Duc numele mai departe”, a declarat zâmbind Nick.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că Brittany este însărcinată în şase luni şi că a organizat deja un baby shower la care le-a invitat pe prietenele ei, foste concurente la Miss Universe. De acolo avem şi noi această fotografie:

Brittany e însărcinată în şase luni deja

Nick şi Brittany şi-au început relaţia amoroasă la puţin timp după ce Nick s-a despărţit de Mariah Carey (decembrie 2014), dar nu a durat decât câteva luni. Nu ştim, însă, dacă acum şi-au reluat relaţia sau dacă sarcina a fost un ”accident” frumos.

Brittany a fost încoronată drept Miss Arizona USA 2010, dar şi Miss Guam Universe 2014

foto: instagram/getty

Mai multe