O jurnalistă a mers să facă un reportaj la un club de swingeri, dar a ajuns să aibă propria partidă de sex

8 iunie 2021   News

O jurnalistă şi-a luat munca în serios. A făcut sex cu un bărbat în timp ce transmitea de la un club de swingeri.

Louise Fischer, 26 de ani, din Danemarca, a mers să vadă cum arată un club de lângă Copenhaga după ridicarea restricţiilor, dar a decis să se implice în mod corespunzător.

În materialul ei, care a fost distribuit pe reţelele de socializare, dar nu numai, se aud gemete, iar asta în timp ce un bărbat îşi povesteşte experienţele sexuale.

Ea a spus că asta i-a ajutat pe cei intervievaţi să se relaxeze.

Segmentul de două minute a fost difuzat pe postul de radio naţional danez şi distribuit pe reţelele sociale cu un comentariu: „Atenţie:  s-a făcut cald atât pentru reporterul nostru, cât şi pentru oaspeţi!”. 

Louise a petrecut câteva ore cu vizitatorii clubului. Iniţial nu plănuise să facă sex, dar lucrurile s-au încins pe parcurs.

„Este un pat mare în mijlocul unei camere, mă invită să mă urc. Vor să-mi arate ce trebuie să fac într-un club de swingeri, apoi încep să-mi atingă corpul”.

Ea a spus că nu a fost presată să facă nimic de şefii ei sau de oaspeţii clubului,: „Pentru mine, a fost ceva natural. Este profesia mea să arăt o imagine a unei lumi la care nu toată lumea are acces”.

Ulterior, Louise le-a spus reporterilor că „i-a plăcut”, dar „nu a fost cea mai bună partidă de sex din viaţa ei”, deşi bărbaţii de la club au făcut-o să se simtă ca o zeiţă”.

Părinţii i-au susţinut demersul. Mama ei crede că a fost amuzant, în timp ce tatăl are convingerea că a fost „foarte mişto”.

Dacă majoritatea cometariilor au fost pozitive, unii cred că tânăra a depăşit o linie în jurnalism.

Mai multe