O lume nebună! Vedete în ipostaze amuzante

14 noiembrie 2014   News

Cristiano Ronaldo Sunt comestibil? E genul de răsfăţ dulce pentru care ai nevoie de acordul părinţilor. Nu imaginea perechilor de boxeri de pe tort e problema, ci proeminenţa din mijloc. Observăm cavalerismul fotbalistului, care lasă felia cea

Cristiano Ronaldo (foto stânga)

Sunt comestibil?

E genul de răsfăţ dulce pentru care ai nevoie de acordul părinţilor. Nu imaginea perechilor de boxeri de pe tort e problema, ci proeminenţa din mijloc. Observăm cavalerismul fotbalistului, care lasă felia cea mai… mare pentru doamne. Nu e vorba că doar el e imaginea lenjeriei intime respective. E şi imaginea lui în joc.

Rihanna

Nu te pune cu ţestoasa!

Leonardo, Michelangelo, Raffaello şi Donatello. N-ai fost copil în anii ‘90 dacă nu te-ai jucat în spatele blocului de-a… ţestoasele ninja. Şi chiar dacă Riri n-a copilărit atunci, a ţinut morţiş să intre-n pielea verde a unei astfel de reptile, de Halloween. Bine, bine, dar care dintre cei patru a fost ea? Rebelul Rafaello, că doar e previzibilă. Ce să-nţelegem din poza de grup? Nici azi, şi nici atunci, nu vrea nimeni să fie sensei-şobolanul.

Hilaria & Alec Baldwin

Staţi locului!

Hilaria este acea soţie a lui Alec Baldwin care stă în cap. Oriunde şi în orice situaţie. De profesie yoghină, doamna Baldwin pare că nu-şi găseşte niciodată poziţia. Poziţia normală, adică. Aproape că nimeni nu ştie cum arată Hilaria, ridicată în capul oaselor. Pe Alec, pe de altă parte, l-am mai văzut ca-n această imagine. După mai multe pahare de vin, de obicei.

Prinţul Charles

Mas tequila, por favor!

Epaaa! Daţi-i Prinţului de Wales o batistă şi va şti ce să facă cu ea. Daţi-i nişte lăutari mexicani şi se va zgudui de-i vor sări butonii regali. E drept că, dacă dansatorii par a executa o învârtită de-a lor, Charles ştie mai mult ritmul de la bătută. Dar ne place ce vedem. Este acea parte din Alteţa Sa pe care o duce mai departe Harry. Şi-o îmbunătăţeşte.

Jim Carrey & Jeff Daniels

Haideţi cu toNţii!

Cine era tantălău în anii ’90 e şi azi. Iar gogomanul de atunci a îmbătrânit tot gogoman. E ca şi cum Jim şi Jeff au călătorit cu maşina timpului din comedia nesărată de acum 20 de ani şi-au aterizat în continuarea… continuării. Nimeni nu s-a schimbat, totuşi: nici maşina-căţel, nici Dumb şi nici Dumber.

foto: guliver/getty images

Mai multe