O mai ştii pe Alexandra de la ”Insula Iubirii”? Cum arată după intervenţiile estetice?

2 noiembrie 2018   News

Aurel şi Alexandra au ajuns, acum un an, în Thailanda pentru a-şi testa iubirea, însă n-a durat mult până când bărbatul a călcat strâmb.

Aurel a căzul în mrejele ispitei Maria, în timp ce frumoasa roşcată a asistat, neputincioasă, din cealaltă parte a insulei, la comportamentul nesăbuit bărbatului pe care îl iubea. După cum era de aşteptat, odată plecaţi din Thailanda, cei doi au pus punct relaţiei lor. Acum, Alexandra şi-a schimbat complet viaţa şi a trecut printr-o serie de transformări fizice.

Mai încrezătoare ca oricând în forţele proprii, Alexandra s-a concentrat pe a arăta bine şi a reuşit să topească toate kilogramele în plus. Acum, se bucură de o siluetă ca trasă prin inel şi nimic nu mai aminteşte de femeia dezamăgită, pe care Aurel o înşela.

Ba mai mult, s-a lăsat pe mâna medicilor plasticieni şi şi-a făcut o serie de intervenţii la nivelul chipului, dar şi sânilor. Ea şi-a pus silicoane, iar acum e o adevărată bombă sexy: ” Nu am botox. Implanturile mă bucur că le am (a fost o necesitate), decât cu nişte sâni ca şi ciorapii prefer aşa! Aspectul fizic mă interesează mult pentru că mă iubesc", mărturisea Alexandra acum câteva luni.

Mai multe