O mămică sexy! Uite cum arată Denise Richards în costum de baie!

31 iulie 2015   News

Zilele trecute, Denise Richards a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se îndrepta spre piscină. Actriţa în vârstă de 44 de ani, mamă a trei copii, le-a oferit curioşilor o imagine de zile mari, afişându-se într-un costum deux-pieces, de la brandul  New York Jets.

Fotografiile respective vorbesc de la sine, căci tănăra mămică chiar are un fizic impresionant, având în vedere vârsta sa şi faptul că a trecut prin trei naşteri. Dar, desigur, fiind vorba de o actriţă de talia ei şi totodată un fost manechin, ar fi fost surprinzător ca silueta sa să arate altfel.

Recent, Denise a dezvăluit pentru revista Self secretele siluetei sale: ”Sunt foarte activă. Am găsit ceva ce funcţionează pentru corpul meu – corpul fiecăruia este diferit şi este important să găseşti ceea ce funcţionează pentru tine. În cazul meu este vorba de Pilates şi dansul. Dieta mea este 80% vegetariană şi mănânc toată ziua. Am multe mese pe zi. Aşa e mai bine pentru mine. Atunci când am trei mese pe zi, mă simt full şi obosesc, în special după prânz. Mănânc foarte multe fructe, legume, ouă, pui, orez – cam pe aceste alimente se bazează dieta mea. Desigur, nu fac rabat nici de la îngheţată sau de la covrigei.”

Cât despre antrenamentul sportiv pe care îl face, Denise a recunoscut  că face mutle abdomene: ”Am avut două cezariene, iar abdomenele au fost singurele exerciţii care m-au ajutat să dau burta jos.”

Sursa foto: Hepta / Twitter

Mai multe