O nouă tragedie lovește showbiz-ul! Liam din trupa One Direction a murit la doar 31 de ani

17 octombrie 2024   News

Artistul care a făcut parte din trupa One Direction a murit neașteptat, atât de tânăr! Care este cauza morții? Fanii săi sunt în șoc.

Fostul membru One Direction, Liam Payne, a murit la Buenos Aires, după ce a căzut de pe balconul unui hotel!

Starul pop ar fi sosit în țara din America Latină la începutul acestei luni pentru a asista la concertul fostului său coleg de trupă Niall Horan.

Mai mulți martori au spus că domnul Payne a căzut din camera sa de la Hotelul Casa Sur Palmero la scurt timp după ora 17:00 (ART) miercuri seara.

Fanii s-au strâns rapid în fața hotelului, unde erau prezente serviciile de urgență, și a fost ridicat un cort roșu.

Poliția locală a anunțat moartea subită a tânărului de 31 de ani, în timp ce omagiile pentru artist au inundat rețelele de socializare.

Într-o declarație a poliției locale se arată că au ajuns la fața locului, după ce a fost semnalată prezența unui ”bărbat agresiv, care s-ar fi putut afla sub efectele drogurilor și ale alcoolului”.

Purtătorul de cuvânt serviciului de ambulanță local, Alberto Crescenti, a declarat că domnul Payne a căzut la aproximativ 40 de metri și a suferit „răni grave, care erau incompatibile cu viața”.

El a menționat: „Alarma locală a venit la 17.04, se anunța un om căzut pe caldarâm înspre terasa interioară la Casa Sur. La ora 17.11 a sosit o ambulanță, însă nu s-a mai putut face nimic, decât s-a constatat decesul. Am aflat ulterior că era vorba de o celebritate. Din păcate, rănile pe care le suferise în urma căderii s-au dovedit a fi fatale. Nu exista nicio posibilitate de a-l resuscita.”

În ultima postare a vedetei pe Snapchat apărea fericit cu partenera Kate Cassidy, în timp ce se pozau zâmbitori în oglindă, este o fotografie care a fost făcută inițial în august anul trecut. În dreptul imaginii era scris „Timp de calitate”.

Foto: Profimedia & Instagram

Mai multe