O nouă victimă a cancerului de sân la Hollywood

29 septembrie 2017   News

Pentru ea, lucrurile s-au desfăşurat pe principiul una caldă, una rece, în ultimul timp. După ce a făcut istorie la gala Premiilor Emmy, adunând, pe 17 septembrie, al optulea său trofeu, Julia Louis-Dreyfus‏, în vârstă de 56 de ani a făcut publică lupta groaznică prin care trece. Cea cu cancerul la sân.

Julia Louis-Dreyfus

Ieri, cea pe care noi o cunoaştem pentru rolul lui Elaine Benes din Seinfeld, a anunţat acest lucru pe conturile ei de Twitter şi de Instagram, postarea fiind sun forma unei note scrise la maşină.

“1 din 8 femei sunt diagnosticate cu cancer la sân. Astăzi, eu sunt una dintre ele. Vestea bună este că am cel mai afectuos grup de prieteni şi membri ai familiei şi o asigurare medicală fantastică datorită sindicatului din care fac parte. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase. Aşa că ajutaţi-mă să lupt cu cancerul şi haideţi să facem îngrijirea medicală universală o realitate!”, scrie Julia.

Julia, în rolul lui Elaine din Seinfeld

Nu se ştie când a aflat Julia despre teribilul diagnostic, însă o sursă din cadrul canalului HBO susţine că actriţa ar fi primit acestă veste la doar o zi după ce câştiga al optulea ei premiu Emmy.

Mai mult, s-a anunţat recent că al şaptelea sezon al serilului Veep, în care Julia Louis-Dreyfus deţine rolul principal, va fi şi cel final.

Julia Louis-Dreyfus, alături de soţul şi copiii lor

Actriţa este căsătorită din anul 1987 cu actorul, regizorul şi scriitorul Brad Hall, cu care are doi băieţi: pe Charlie, de 20 de ani, şi pe Henry, de 25 de ani.

Mai multe