O recunoaşteţi? Este o actriţă de seriale foarte îndrăgită!

18 august 2016   News

Dacă aţi văzut serialele ”H2O”, ”Jurnalele Vampirilor” sau ”The Originals”, sigur o ştiţi căci micuţa blondină a avut roluri principale, care au propulsat-o în topul celor mai îndrăgite şi cunoscute actriţe de seriale.

Aşa arăta în copilărie actriţa din ”The Orginals”

Dacă n-aţi ghicit despre cine vorbim, aflaţi că e vorba de actriţa Claire Holt, în vârstă acum de 28 de ani, pe care am urmărit-o cu drag în ultimii ani. Cert este că în fotografia din copilărie, Claire avea părul mai scurt şi un zâmbet ştrengar, diferit, evident, faţă de cel sexy, pe care îl afişează în prezent.

Claire Holt

Actriţa este destul de activă în mediul online, aşa că fanii s-au bucurat să găsească şi această fotografie printre cele pe care le postează de obicei. Imaginea a strâns rapid multe like-uri, iar comentariile au fost numai apreciative la adresa actriţei, după cum era de aşteptat.

Iar dacă vă întrebaţi ce mai face actriţa în ultima vreme, aflaţi că ea şi soţul ei, actorul Matt Kaplan, au călătorit foarte mult. Iată câteva cadre surprinse în vacanţele recente ale celor doi!

foto: Instagram

Mai multe