O recunoşti? E una dintre cele mai îndrăgite vedete TV

22 mai 2018   News

Face parte din trustul PRO de prea mulţi ani încât să n-o recunoaştem pe îndrăgita jurnalistă, deşi în aceste imagini o vedem în primii ani de carieră. Voi v-aţi dat seama despre cine e vorba?

În anii tinereţii

Prezentatoare de ştiri şi de emisiuni, Elena Lasconi ne-a bucurat de-a lungul anilor cu vocea ei caldă şi calmă, chipul fresh şi implicarea ei în diverse cauze umanitare. Am văzut-o la pupitrul ştirilor, ne-a demonstrat că e o gospodină desăvârşită la ”Ferma Vedetelor”, o bucătăreasă deosebită la ”MasterChef”, o persoană integră şi puternică la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” şi un om bun, în spatele vedetei.

Elena Lasconi

Fotografiile postate recent pe contul ei de Instagram ne-o arată într-o postură inedită. Cea de novice. Elena Lasconi se afla în primii ani de carieră, la postul de televiziune PRO TV, când aceste imagini au fost surprinse. Ce spuneţi? S-a schimbat mult de atunci? Noi spunem că nu, căci vedeta arată foarte bine şi-şi ascunde perfect vârsta.

Elena Lasconi, la masterchef

Elena Lasconi are o fiică de 24 de ani, care îi seamănă perfect. "M-am căsătorit la 18 ani, iar la 20 de ani am adus-o pe lume pe Oana, fiica mea. Oana e sufletul meu, e bucuria mea şi datorita ei sunt ceea ce sunt. Am divorţat pe când avea doar 2 ani şi de atunci ne avem una pe alta. De multe ori ne-a fost greu, au curs multe lacrimi, dar acum dacă ne uitam în urmă ne dăm seama că "greul" de atunci a dus la binele de acum", mărturisea vedeta într-o postare pe blog.

Mai multe