O recunoşti? Este una dintre cele mai cunoscute artiste din România şi e complet transformată în acest shooting!

28 noiembrie 2017   News

Artista a acceptat provocarea lansată de hairstylistul Adrian Perjovschi şi a luat parte la o nouă schimbare de look din cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”. Au fost suficiente câteva ore petrecute cu specialiştii pentru ca aceasta să se bucure de noul ei look - Lady Gaga. 

S-a transformat în Lady Gaga

“Mi-am dorit o transformare spectaculoasă mai ales că Lady Gaga este artista care m-a inspirat în vestimentaţie în momentul debutului meu în carieră. Este un personaj controversat, care atrage atenţia, este un trend-setter!”, mărturiseşte Amna.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi explica care au fost motivele care au stat la baza acestei noi provocari: “Am ales acest personaj controversat pentru că, in primul rând Amna este fan Lady Gaga, dar şi eu!  Am ales un look cu care artista Lady Gaga a apărut în revista Vogue si, pentru ca este atât de versatilă şi atât de schimbătoare, ne-a fost greu să alegem o singura varianta, asa ca am ales doua tinute si am incercat o reinterpretare.”

Amna

Inainte de aceasta transformare, Amna s-a lasat pe mainile lui Adrian Perjovschi si pentru o schimbare de look si a fost plăcut surprinsă se descopere că “există viaţă şi după blond”: “Adi este singurul care mi-a dat încrederea să fac o schimbare radicală după mult timp. M-a învăţat să economisesc timp. Acum îmi aranjez părul mult mai repede şi sunt tot timpul fresh. Colaborarea cu el este de departe cea mai bună alegere. ”

foto: The Storyalist

 

Mai multe