O sportivă faimoasă a fost transformată aşa. O recunoşti?

25 ianuarie 2017   News

Această sportivă româncă a acceptat provocarea lansată de hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul “Transformări radicale by Jovsky Studio” şi a ales o reinterpretare a personajului de desene animate Alice, din Alice în Ţara Minunilor.

Înainte de transformare

O recunoşti?

Sandra Izbaşa, o Alice din Ţara Minunilor

“Am acceptat această provocare pentru că mi s-a părut interesant să fiu în pielea unui personaj din desenele animate. Ştiam că mă las pe mâna unor profesionişti. Datorită lor m-am simţit foarte bine şi am arătat spectaculos”, spune fosta gimnastă Sandra Izbaşa, căci despre ea este vorba.

“Ne-am gândit să o adaptăm pe Alice cea din ţara minunilor la zilele noastre şi am considerat că o coafură cu multe funde este potrivită pentru acest personaj. Am lucrat extraordinar cu Sandra, iar rezultatul este wow, a aratat extraordinar”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

Sandra cu echipa de stilişti

“Am vrut să transmit o altă interpretare a personajului Alice din Ţara Minunilor. Alice este o fată curioasă, independentă, descurcareaţă şi încrezătoare în propriile puteri. Îmi place să mă reinventez şi să mi se potrivească stilul. Recunosc că nu am vrut să-mi dau jos fundiţele din cap, după shooting”, adaugă Sandra Izbaşa.

Mai multe