O ştii din rolul lui Hurrem. Uite cum şi-a făcut apariţia la Cannes FOTO&VIDEO

25 mai 2017   News

Meryem Uzerli a strălucit pe Croazetă, pe covorul roşu al Festivalului Internaţional de Film. Uite ce ţinută a ales.

Ne-am obişnuit s-o vedem în rochii de epocă, în lungul şi fascinantul serial turcesc "Suleyman Magnificul". Dar Meryem Uzerli, actriţa care a cucerit inimile românilor prin frumuseţe şi atitudine, e o femeie foarte modernă şi căreia îi place să-şi pună în valoare nurii.

Turcoaica, stabilită în Germania, a păşit pe covorul roşu de la Cannes purtând o rochie extrem de sexy (creaţie a designerului turc Rasit Bagzibagli), de un albastru marin, cu decolteu adânc şi accesorizată cu bijuterii preţioase de la Chopard - amintind de hainele opulente de sultană pe care le-a purtat pe parcursul filmărilor  la "Suleyman Magnificul".

În alte seri, Meryem Uzerli a purtat rochii la fel de flatante, tot de la Rasit Bagzibagli, una din paiete argintii cu corset, o alta vaporoasă, de un galben solar, cu şliţ adânc pe picior, şi încă una scurtă, cu aplicaţii pe tul.

❤️?❤️ #cannesfilmfestival2017 A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on May 23, 2017 at 9:03pm PDT

❤️?❤️ #cannesfilmfestival2017

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on May 23, 2017 at 9:03pm PDT

De remarcat faptul că frumoasa actriţă a renunţat la culoarea roşcată a părului şi a revenit la blondul care a consacrat-o şi care o face să se simte minunat în pielea sa.

Thanks to Jay Z And David Unger for this Great Day ??????❤️❤️❤️ #cannesfilmfestival2017 Dress @wearsisters ❤️ ???❤️? A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on May 21, 2017 at 8:13am PDT

Thanks to Jay Z And David Unger for this Great Day ??????❤️❤️❤️ #cannesfilmfestival2017 Dress @wearsisters ❤️ ???❤️?

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on May 21, 2017 at 8:13am PDT

La Cannes, actriţa a avut parte de multe surprize şi s-a întâlnit cu multe personalităţi din lumea filmului. Drept dovadă, s-a fotografiat cu Will Smith, Adam Sandler, Adrien Brody şi Colin Farrell, cu care părea să se ştie foarte bine.

#cannesfilmfestival2017 ❤️?❤️ A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on May 22, 2017 at 8:35am PDT

#cannesfilmfestival2017 ❤️?❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on May 22, 2017 at 8:35am PDT

Mai multe