O ştii din telenovele! S-a dezbrăcat complet pentru o nouă campanie PETA

14 decembrie 2017   News

De-a lungul anilor, mai multe celebrităţi din întreaga lume s-au alăturat organizaţiei PETA, care luptă pentru drepturile animalelor. Cel mai recent, Kate del Castillo, cea pe care o ştim graţie rolurilor din telenovele, dar şi pentru faptul că a favorizat o întâlnire între fostul ei, actorul Sean Penn, şi El Chapo, ”lordul” mexican al drogurilor, s-a adăugat pe lista celebrităţilor care militează pentru această cauză.

Kate del Castillo, în cea mai recentă campanie a organizaţiei PETA

Kate del Castillo şi-a folosit, din nou, faima pentru o cauză nobilă. Sub sloganul ”mai bine goală decât îmbrăcată cu blană naturală”, actriţa de 45 de ani, de origine mexicană, s-a lăsat fotografiată goală. Acoperindu-şi părţile intime cu mâinile, Kate a vrut să transmită un mesaj clar amatoarelor de blană naturală. ”Nu ai nevoie să porţi blană pentru a te simţi frumoasă. Cred că dacă te priveşti în oglindă şi nu ai regrete, asta te face o persoană minunată”, a declarat ea, într-un video ”behind the scene” PETA.

Dragostea faţa de Lola, căţeluşa ei, a inspirat-o

Actriţa, pe care am văzut-o în telenovela ”La Mentira”, a vorbit şi despre faptul că iubindu-şi căţeluşa atât de mult, a făcut-o să vadă cu alţi ochi toată această industrie a ”blănurilor naturale” şi, prin urmare, a făcut-o să lupte mai aprig pentru drepturile animalelor. Ea susţine că modă n-are de-a face cu blana naturală, la fel cum nici frumuseţea sau rafinamentul unei femei.

O ştim din telenovela „La Mentira”

foto: PETA

Mai multe