Oana Cârmaciu, actriţa din serialul "Sacrificiul", a născut în mare secret. Are fetiţă sau băieţel?

11 mai 2020   News

Veste bună în plină pandemie! Actriţa din serialul "Sacrificiul", Oana Cârmaciu, a născut primul ei copil în urmă cu o săptămână. 

Oana Cârmaciu, actriţa care joacă în serialul „Sacrificiul” difuzat la Antena 1, a anunţat pe reţelele de socializare că a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băieţel pe care momentan nu l-a prezentat fanilor din mediul online. 

Tânăra mămică a dezvăluit recent vestea fericită în viaţa ei: a devenit mamă. Oana Cârmaciu a născut în plină pandemie de coronavirus un băieţel perfect sănătos despre care nu a dorit să spună foarte multe. Actriţa a aşteptat ca micuţul să împlinească o săptămână de viaţă pentru a anunţa venirea lui pe lume. Oana Cârmaciu şi iubitul ei Tudor Andronic sunt în culmea fericirii. Tinerii părinţi se bucură nespus de venirea pe lume a noului-născut. Micuţul s-a născut pe 1 mai, chiar de Ziua Muncii.

„De pe când eram doar doi ♥️. Adică acum o săptămână😂”, a scris actriţa în dreptul unei imagini de pe Instagram în care apare alături de iubitul ei.

În luna ianuarie s-a aflat că actriţa Oana Cârmaciu este însărcinată

Scenariul serialului de la Antena 1 a fost modificat în momentul în care actriţa a rămas gravidă, astfel că şi personajul interpretat de Oana, Ioana Popescu, va deveni mamă.

Actriţa nu a plănuit să rămână însărcinată: "Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă ştiu că îmi doream să fiu o mamă tânără şi la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani şi părea că nu ştiu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi <>. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunţate, aşa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experienţă nouă şi interesantă şi am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puţin pe parcursul sarcinii până acum", spunea ea acum câteva luni. 

Foto: Antena 1, Instagram

Mai multe