Oana Roman și Marius Elisei au plecat în Italia ca să își repare relația

5 decembrie 2022   News

Oana Roman și Marius Elisei au o relație cu probleme, dar luptă să o salveze. Acum, cei doi au plecat singuri într-o călătorie de poveste. Fiica lui Petre Roman și iubitul ei au ales ca destinație Italia.

“Ne- am bucurat de o zi frumoasă cu soare și 18 grade Celsius. Ne- am plimbat și am admirat Coasta Amalfi. Drumurile cu serpentine nu sunt deloc pasiunea mea, dar mi-am învins frica și m-am bucurat de peisaj”, mărturisea Oana pe o rețea de socializare.

Aventura a continuat. “Ziua de ieri a fost despre Pompei, Veziviu, prieteni și pizza bună. Au fost 3 zile cu multa plimbare și condus sute de kilometri pe niște serpentine nebune cu șoferi agitați și nerăbdători. Mi-a fost greu sa conduc pentru că nu sunt deloc ordonați în condus și nu prea respectă nici o regulă. Dar a fost interesant și am înțeles încă o dată de ce iubesc atât de mult Coasta de Azur”.

Oana și Marius au o relație încercată, dar speră că destinul va fi de partea lor. „ Au fost probleme cu mama, toată lumea știe lucrul ăsta. A fost o perioadă care m-a solicitat emoțional extrem de mult. Deși m-am mai liniștit, nu pot să spun că trăiesc într-un echilibru – încă. Îmi lipsește o anumită limită pe care încă nu am reușit să o ating. O liniște emoțională, personală, dacă vrei.

Această perioadă foarte grea pentru mine i-a afectat foarte mult și pe cei din jur.

Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat. Și are dreptate! Da, îmi asum. De ce? Pentru că scopul meu a fost să-mi canalizez toată energia posibilă ca să fac pentru mama niște lucruri. Am neglijat relația mea cu el, viața mea cu el, casa”, a mărturisit Oana Roman la Metropola TV.  

Mai multe