Oana Roman, despre cel mai greu moment din viaţa ei: “Am ştiut atunci că puterea lui Dumnezeu este infinită”

2 mai 2020   News

S-a spus că şi-a iertat soţul mult prea repede, după ce a fost trasă fără voia ei înt-un scandal fără precedent. Oana Roman nu poate uita însă momentele grele în care Marius i-a fost aproape, iar toţi ceilalţi s-au îndepărtat.

Fiica lui Petre Roman a povestit cum în urmă cu câţiva ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa. Atunci a avut parte de susţinerea jumătăţii sale şi pericolul a fost depăşit.

„Din 2014, ziua de 1 Mai are pentru mine o semnificaţie aparte. Este ziua în care m-am născut a doua oară... Pe 1 Mai 2014 Isa avea două luni jumate şi în loc să fiu cu ea acasă, eu mă pregăteam să intru într-o operaţie extrem de dificilă care avea să dureze peste 8 ore. O operaţie care mi-a salvat viaţa. Eram în pragul de a muri din cauza unor complicaţii post cezariană, netratate la timp şi corespunzător”, a scris Oana pe reţea de socializare.

Vedeta Tv a petrecut cinci zile la reanimare.  “A fost cea mai mare cumpănă a vieţii mele. Am reuşit să ies din ea cu ajutorul lui Dumnezeu . Am ştiut atunci că puterea lui Dumnezeu este infinită, am simţit asta în modul cel mai concret.

Am stat 5 zile la reanimare, uitându-mă la un perete alb şi am avut timp să mă gândesc. Mi-am dat seama că viaţa mea e în mâinile Lui . Trebuia să mă vindec pentru a-mi putea creşte copilul şi am reuşit. Eu şi doctorii am luptat. Marius m-a păzit. Asistele m-au îngrijit. El a fost acolo. Sunt recunoscătoare. Atunci, pe 1 Mai 2014, m-am născut din nou”, a mai spus Oana Roman.

Mai multe