Oana Roman împlineşte astăzi 40 de ani. Uite cum a sărbătorit FOTO

13 aprilie 2016   News

Deşi trece printr-o perioadă tulbure, fiica lui Petre Roman şi-a oferit de ziua ei o vacanţă pe Coasta de Azur, alături de soţul ei.

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei, trec printr-o perioadă tensionată. Totuşi, ei au decis să-şi mai acorde o şansă şi, cum azi e ziua Oanei, cei doi au plecat în Franţa să sărbătorească schimbarea prefixului şi să-şi acorde un timp doar pentru ei.

    

De altfel, de cum au ajuns pe Coasta de Azur, Oana Roman a şi postat câteva cadre din însoritul Cannes, ştiut fiind faptul că Franţa e ţara ei de suflet, încă de pe vremea când studia la Paris.

    

Acolo, soarele, briza mării şi atmosfera relaxată par să le priiască celor doi, care şi-au propus să se redescopere şi să lase romantismul să rezolve lucrurile între ei, mai ales de dragul fetiţei lor, micuţa Isabela.

     

"Celebrating....40....de azi am trecut de jumătatea vieţii! Ce e mai bun de abia de acum urmează!", a scris ea pe contul său de socializare.

Însă, înainte de plecare, Oana Roman a fost sărbătorită şi de prieteni, la Ramada Piteşti. Iată şi fotografiile de la petrecere.

Mai multe