Oana Roman se întoarce în televiziune. A semnat un nou contract: "A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament"

7 ianuarie 2021   News

Trece printr-o perioadă dificilă din viaţa sa, dar iată că are parte şi de momente cumplite. Recent a anunţat că divorţează de Marius Elisei, dar şi că a semnat un contract cu o televiziune, va apărea din nou la TV. 

O să o vedem în curând pe Oana Roman la Antena Stars, dar nu în postura de moderator. Oana Roman a declarat în mod oficial că va face parte din sezonul 2 ”Mămici de pitici, cu lipici,” începând din data de 14 ianuarie, de la orele 21:00. 

"A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii şi comunitatea pentru că exista o mare aşteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mişc, să fac lucruri. Vă anunţ oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici", a spus Oana Roman, conform spynews.ro. 

Oana Roman, din nou la TV

Fiica ei se pare că este extrem de încântată de acest proiect. Isabela şi-ar dori să apară într-un episod numai ea. "Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect şi care îşi începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări şi spre casă mi-a zis: ”Auzi, dar crezi că putem măcar aşa o dată, să fiu doar eu?”. I-am zis că vorbim cu producătorii şi că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoţii", a mai adăugat vedeta.

Foto: Facebook

Mai multe