Oana Sârbu, despre fiul ei, Alexandru: "E un copil strălucitor"

22 decembrie 2017   News

Sunt rare ocaziile în care povesteşte lucruri intime, de familie, dar pentru Cristian Brancu a făcut o excepţie.

Oana Sârbu este mereu atentă să-şi ţină departe de public viaţa privată, dar uneori ne mai oferă şi câteva detalii despre trăirile ei dincolo de scenă şi despre fiul său, Alexandru. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când Cristi Brancu a reuşit să o facă să povestească despre ea şi băieţelul ei la "Agenţia VIP".

"E un copil mai mult decât cuminte, e un copil strălucitor. Avem doi căţei şi ei sunt partenerii lui de joacă. Acum e în tabără la schi. Mi-am permis să-l iau puţin mai repede de la şcoală să-l trimit mai repede acolo, am înţeles că pârtiile sunt mai libere decât în vacanţă. Eu nu schiez, dar el face tot felul de sporturi. Face 9 ani", a spus cântăreaţa în platoul Antena Stars.

Întrebată dacă i-au scris Moşului, şi el, şi ea, Oana Sârbu a spus că: "Eu nu-i scriu Moşului, pentru că eu primesc în fiecare an atâtea lucruri minunate fără să-mi doresc neapărat şi întotdeauna sunt plină de bucurie, pentru că sărbătoarea asta a Crăciunului este cea mai frumoasă sărbătoare din an şi-mi aduce aminte de copilărie. Eu am avut o copilărie splendidă şi amintirea cea mai frumoasă este legată de bunici, de casa bunicilor şi de părinţi. O să primesc şi eu ceva, pentru că am fost foarte cuminte şi anul ăsta. Iar fiul meu a făcut o scrisoare şi el ştie ce-a pus acolo. A pus-o pe o adresă stabilită, într-un pliculeţ lângă brăduţ şi am fost un pic curioasă să aflu cam ce-şi doreşte. În orice caz, e vorba despre un joc Lego, neapărat. A ajuns la Moş scrisoarea, a fost foarte cuminte!"

Mai multe