Oana şi Viorel Lis, internaţi cu coronavirus. Care este starea lor

14 noiembrie 2021   News

Oana şi Vorel Lis au coronavirus şi sunt internaţi la  spitalul Matei Balş. 

Dacă în prima fază a ajuns la spital doar fostul primar, din cauza stării de rău pe care o acuza, iar Oana a preferat să urmeze un tratament acasă, situaţia s-a schimbat radical.

„Un om sănătos poate avea o mie de visuri, însă un om bolnav are un singur vis…să fie sănătos. Avem amândoi covid, vă rog să ne ţineţi pumnii să trecem cu bine şi peste această încercare!”, a scris Oana Lis pe reţelele de socializare.

„Am vorbit cu Oana, ea e mai bine, Viorel e aşa şi aşa. El făcuse booster-ul doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în luna martie. Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aştepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturaţia la vreo 80 şi ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la maşină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat şi l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-şi facă tratamentul şi au internat-o şi pe ea. E în aceeaşi rezervă cu el!”, a dezvăluit Mara Bănică pentru Click.ro.

Mai multe