Octavia Geamănu e însărcinată

13 aprilie 2016   News

Vedeta Antenei 1 a dat vestea cea mare: ea şi soţul ei, Marian Ionescu, vor deveni părinţi.

Octavia Geamănu e în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată. Vestea a venit la un an de la căsătoria ei cu Marian Ionescu, liderul formaţiei Direcţia 5.

„Da, sunt însărcinată. Încă nu ştim dacă va fi fetiţă sau băieţel. Eu mi-am pregătit, totuşi, numele Andrei. Şi eu, şi Marian suntem anesteziaţi de fericire. E copleşitor sentimentul. Îl înţelegi cu adevărat numai atunci când trăieşti tu asta. Îi mulţumesc lui Dumnezeu! E cu atât mai frumos cu cât acest copil vine într-o perioadă în care simţeam din adâncul sufletului că sunt pregătită să fiu mămică”, a declarat Octavia fericită.

Marian Ionescu şi Octavia Geamănu

„Sunt nerăbdătoare să mă trezesc din trei în trei ore, să am cearcăne a doua zi, să plâng pentru că nu înţeleg de ce plânge copilul…“, a notat ea pe blogul personal.

„E copleşitor sentimentul. E adevărat, înţelegi cum se simte, atunci când trăieşti asta. Îi mulţumesc lui Dumnezeu! E cu atât mai minunat cu cât acest copil vine într-o perioadă în care simţeam din adâncul sufletului că sunt pregătită să fiu mămică. :) N-aş fi putut spune asta în urmă cu ceva timp“, recunoaşte ea.

„Până acum totul e bine. Şi soţul e liniştit… Nu-l trimit la cumpărături în miezul noptii. Singurele pofte au legătură cu pantofii. Bine, nu cred că are neapărat legătură cu sarcina“, a glumit ea.

Şi, în încheiere, Octavia Geamănu a mai povestit o întâmplare amuzantă: „În tradiţia populară se spune că dacă visezi un şoricel sau mai mulţi, e clar că o să rămâi curând însărcinată. În cazul meu, cu o săptămână înainte să aflu vestea, se plimba un şoricel prin dormitorul meu, ca bezmeticul. :) În vis, desigur“, a mai scris ea pe blogul personal.

Mai multe