Oksana, fosta lui Mel Gibson, a pierdut 500.000$ pentru că a trăncănit despre el

12 august 2016   News

Vorbim de Oksana Grigorieva, fosta iubită cu năbădăi a starului din “Armă mortală” care a dat din lac în puţ. După ce a refuzat 15 milioane de dolari în 2010 oferite de Gibson pentru a nu scoate la iveală dovezile despre episoadele lui violente, sperând la mai mult, rusoaica de 46 de ani a decis să-l denunţe. În sfârşit, cei doi au căzut la o înţelegere finală: ca actorul să îi ofere 750.000 de dolari, dacă nu va vorbi public despre el vreodată.

Mel şi Oksana în 2010

Nici de data aceasta, Oksana nu şi-a putut ţine gura închisă, căci în 2013 a vorbit despre fostul ei iubit celebru - şi tatăl fetiţei lor de 6 ani, Lucia  - în emisiunea The Howard Stern Show, contrar înţelegerii stabilite prin lege. Imediat după ce rusoaica a scăpat porumbelul, Curtea de Apel din California s-a sesizat şi a decis că actorul de 60 de ani nu mai trebuie să îi plătească fostei iubite suma rămasă din cei 750.000 de dolari – adica 500.000$! Până acum, Mel Gibson i-a plătit deja 250.000 de dolari.

Aşadar, Oksana Grigorieva a rămas cu buza umflată, cum s-ar zice la propriu şi la figurat. Relaţia ei cu starul câştigător de Oscar a fost una foarte mediatizată şi turbulentă din cauza mărturisirilor modelului despre episoadele violente ale acestuia asupra ei şi a fetiţei lor.

La proces, în 2011

Gibson pledase vinovat pentru a scăpa de închisoare, hotărând să îi ofere fostei sale iubite fabuloasa sumă de 15 milioane de dolari dacă Oksana jură că nu va oferi publicităţii dovezi incriminatorii. Dar peste 6 luni, aceasta a oferit autorităţilor declaraţii şocante despre actor, care ar fi ameninţat-o pe ea şi pe fiica lor, Lucia, cu arma, dar şi înregistrări cu el ţipând şi ameninţând-o că merită atacul şi că o s-o îngroape. După încă un an de dispute, cei doi foşti iubiţi ajung la o înţelegere pentru o sumă net inferioară – 750.000 dolari. Din care, pare-se, Oksana s-a ales doar cu o treime. Nu ştim de ce a calculat atât de prost…

Între timp, Mel Gibson are o avere de peste 400 milioane de dolari. A fost căsătorit cu Robyn Denise Moore cu care are o fată, Hannah, şi 6 băieţi (Edward, Christian, William, Louis, Milo, Thomas). După 26 de ani de căsnicie, divorţează – neoficial, din cauza idilei cu Oksana Grigorieva. Aceasta are şi ea un alt copil din altă relaţie – cu Thomas Dalton.

FOTO HEPTA

Mai multe