Olivia Munn se căsătoreşte sau nu?

27 ianuarie 2016   News

De la începutul acestui an, se tot vehiculează că Olivia Munn şi iubitul ei, sportivul Aaron Rodgers, s-au logodit. Şi pentru că totul ia o adevărată amploare, actriţa a decis să comenteze pe marginea acestui subiect.

Olivia are 35 de ani

Invitată la show-ul Ellen DeGeneres, Olivia Munn a avut ocazia de a vorbi despre relaţia ei cu Aaron şi despre presupusa lor logodnă. Din păcate, actriţa a negat cu vehemenţă aceste zvonuri, spunând că nu s-au gândit încă să facă acest pas, şi că totul a pornit de la o poveste scornită o revistă. ”Nu suntem logodiţi. Informaţia e falsă”, a spus Olivia în timpul emisiunii respective.

Actriţa a precizat, însă, că până şi familia ei a început să creadă această informaţie. ”Sora mea m-a întrebat dacă este adevărat, având în vedere că informaţia asta este peste tot. (...) Mama crede tot ce citeşte online. Tot. Însă, m-a întrebat şi a aflat adevărul.”, a mai povestit actriţa.

Olivia şi Aaron Rodgers

Olivia şi Aaron sunt împreună din mai 2014 şi au o relaţie destul de solidă. Cu toate acestea, cei doi nu s-au gândit încă la căsătorie.

Sursa foto: Getty Images

Mai multe