Olivia Steer şochează din nou: cancerul e provocat de frică

27 martie 2015   News

După ce a bulversat întregul showbiz cu declaraţiile ei referitoare la pericolul reprezentat de vaccinarea la copii, soţia lui Andi Moisescu revine cu o teorie la fel de controversată, ca replică la gestul Angelinei Jolie de a-şi extirpa sânii şi ovarele.

După ce a bulversat întregul showbiz cu declaraţiile ei referitoare la pericolul reprezentat de vaccinarea la copii, soţia lui Andi Moisescu revine cu o teorie la fel de controversată, ca replică la gestul Angelinei Jolie de a-şi extirpa sânii şi ovarele.

Olivia Steer nu crede în gesturile extreme, dar nu e de-acord nici cu medicina modernă, fiind o susţinătoare vehementă a terapiilor naturiste.

Iată cum comentează ea gestul Angelinei Jolie de a-şi extirpa sânii şi ovarele, pentru a minimiza riscul îmbolnăvirii cu cancer, şi campania care le încurajează pe femei să-i urmeze exemplul.

„De curând, din frica teribilă de a nu face un cancer ovarian, Angelina Jolie şi-a extirpat ovarele şi trompele uterine, deşi era sănătoasă, iar asta la doi ani după ce şi-a amputat ambii sâni perfect sănătoşi, decizie luată tot sub imperiul fricii de moarte. În ambele cazuri, a îndemnat femeile perfect sănătoase, trecute de 30 de ani sau care au deja copii, să-i urmeze exemplul, campanie de mutilare susţinută de toată mass-media şi glorificată de lumea medicală, ca fiind un act de mare responsabilitate şi curaj“.

„La polul opus, e Livia Bonarov, femeia cu tot atâtea antecedente de cancer în familie ca Angelina Jolie, ea însăşi bolnavă de cancer în stadiul III, cu .anse de supravie-uire minime spre deloc. Dar care n-a vrut să ştie ce-i frica...“

Şi, ca să-i înţelegem mai bine raţionamentul, Olivia Steer a oferit şi o „pildă“.

„«Avicenna a făcut un experiment şi a pus un miel într-o cuşcă, lângă cuşca unui lup. Mielul a murit, pur şi simplu, de frică. Când ne e frică, nu se mai secretă chimia necesară şi celula moare. Pe termen lung, asta înseamnă scleroze, boli degenerative, Parkinson şi demenţă», spunea doctorul Dumitru Constantin Dulcan , într-un interviu despre puterea emotiilor şi gândurilor, pe care l-am citit, pe nerăsuflate, acum ceva vreme“, ne spune Olivia Steer.

Mai mult, ea aduce în prim-plan cazul altei femei bolnave de cancer, care a refuzat să se supună terapiilor medicale, preferând să aleagă drept cale de vindecare „hrana vie“.

„Evita Ramparte, jurnalist european şi producător media, a fost diagnosticată în 2000 cu o formă avansată de cancer ovarian. «Doctorul mi-a spus: <Hei, unde îţi sunt ovarele? Nu-ţi văd ovarele. Tot ce văd sunt nişte tumori în formă de conopidă!> - pentru că (ovarele mele) erau acoperite de tumori peste tumori». Recomdarea oncologilor a fost să se opereze de urgenţă, să se supună tratamentelor de chimioterapie, cât de curând, şi să accepte să intre în menopauză chirurgicală. A preferat, în schimb, să-şi schimbe stilul de viaţă şi să se vindece prin hrană vie, după metoda lui Max Gerson. Tot procesul de vindecare a durat fix patru luni. Apoi, a devenit mamă“, a fost argumentul final adus de Olivia Steer.

Foto: pagina personală

Mai multe