Olivia Wilde, nervoasă pe călătorii din metrou

15 septembrie 2016   News

Nu te pune cu femeile însărcinate! Aceasta pare să fie concluzia pe care o tragem din tot acest scandal iscat de Olivia Wilde pe reţelele de socializare.

Olivia este însărcinată pentru a doua oară

Ieri, celebra actriţă Olivia Wilde, care e însărcinată cu al doilea copil, şi-a vărsat năduful pe reţelele de socializare după ce, spunea ea, călătorii de la metrou au fost extrem de nepoliticoşi cu ea şi nu i-au cedat locul în respectivul mijloc de transport în comun, deşi este însărcinată.

”Nu e o mare chestie, însă mă deranjează când tinerii care călătoresc cu metroul nu cedează locul unei femei însărcinate. O să stau lângă capul tău şi o să mă rog să intru în travaliu”, este mesajul, agresiv, postat de actriţă pe Twitter, la care mai bine de 2500 de oameni au rezonat.

Totuşi, unul dintre fani n-a suportat ieşirea actriţei şi i-a lăsat un mesaj dur. ”1. Nu te-am pus eu să rămâi gravidă, 2. Ia un Uber (taxi), că oricum ţi-l permiţi, 3. Am plătit acelaşi bilet ca şi tine pentru călătoria cu metroul”, a scris un utilizator al reţelei ca replică la mesajul actriţei.

După cum era de aşteptat, fanii internauţi i-au sărit imediat în apărarea actriţei şi l-au pus la punct pe Kyle, cel care lăsase acel comentariu. Chiar şi John Legend i-a lăsat acestuia un mesaj prin care i-a dat de înţeles că atitudinea lui nu este cea potrivită.

foto: arhivă

Mai multe