Omagiu adus Prințesei de către cele două Diane din The Crown, emoționate, pe covorul roșu

7 decembrie 2023   News

Cele două Diane din The Crown au fost atât de emoționate, pe covorul roșu: Elizabeth Debicki și Emma Corrin i-au adus un omagiu emblematicei foste Prințese de Wales.

Elizabeth Debicki și Emma Corrin au participat la petrecerea de final a serialului „The Crown” la Royal Festival Hall, pe 5 decembrie 2023, la Londra.

Cele două actrițe au interpretat-o magistral pe Prințesa Diana pe parcursul mai multor sezoane. Diana cea tânără a fost jucată de  Emma Corrin, ca mai apoi Elizabeth Debicki (stânga) să preia ștafeta.

Actrițele care au readus-o la viață atât de credibil pe regretata Prințesă Diana în „The Crown” au omagiat-o și la reuniunea de final pe mama Prinților William și Harry, amândouă în ținute albe. Ce-i drept, Emma Corrin este departe de imaginea pe care a avut-o în serial, căci acum este tunsă periuță și brunetă. 

Elizabeth Debicki, 33 de ani, și Emma Corrin, 27 de ani, s-au alăturat altor membri ai distribuției „The Crown” pentru petrecerea de final a serialului eveniment marți, la Londra. În fotografii le vedem emoționate, bucuroase de întâlnire, s-au îmbrățișat și au vorbit afectuos, pozând una lângă alta.

Elizabeth Debicki, care a interpretat-o ​​pe Diana în sezoanele cinci și șase ale seriei Netflix, a pozat pe covorul roșu într-o rochie Dior emblematică, lungă. După cum a scris Vogue, rochia a fost stilizată pentru Debicki de stilista londoneză Elizabeth Saltzman – a fost acoperită cu micro paiete și cuve sidef.

Vorbind cu publicația în timp ce se pregătea pentru premieră, Debicki a mărturisit că nu a purtat niciodată „ceva asemănător”.

„Este superbă”, a spus actrița australiană înainte de a o lăuda pe Maria Grazia Chiuri, directorul de creație Dior din 2016.

„Există o delicatețe și o complexitate în desenele ei, sunt incredibil de îndrăznețe și totuși foarte purtabile”, a adăugat Debicki.

Intenționat sau nu, apariția actriței la ultima premieră The Crown amintește nu de una, ci de două rochii memorabile pe care fosta Prințesă de Wales le-a purtat în anii 1980.

Foto: Getty Images

Mai multe