Ooops! Al cui este fundul acesta plin de celulită?

23 ianuarie 2017   News

Noi fotografii incendiare cu o cântăreaţa celebră în costum de baie. Iggy Azalea a fost surpinsă  ieri pe un iaht în Cabo San Lucas, Mexic, iar imaginile ne-au cam înspăimântat.

Artista nu este străină de operaţiile estetice, aceasta şi-a mărit sânii şi a aplelat la implanturi cu silicon în fese. Cu toate că se zvoneşte că ar fi suferit 3 operaţii la fese pentru a ajunde la fundul perfect, tot ceea ce am văzut în fotografii a fost un posterior plin de celulită.

Iggy se află în vacanţă cu un grup de prieteni, dar şi cu noul iubit, producătorul  L Jay Currie. Deşi nu au făcut un anunţ public că ar forma un cuplu şi nici nu au distribuit pe reţelele sociale vreo fotografie împreună, paparazzi i-au surpins pe cei doi în ipostaze romantice, plimbându-se pe jet ski, îmbrăţişându-se şi sărutându-se. Este clar că asistăm la ceva mai mult decât o prietenie, iar Azaleea pare să fi trecut peste despărţirea de Nick Young din luna iunie. Artista de 26 de ani a rupt logodna cu  jucătorul de la Lakers după ce a aflat că acesta a înşelat-o în repetate rânduri.

Întreaga gaşcă s-a distrat practicând sporturi nautice şi servind băuturi în timp ce sărbătoreau ziua de naştere a unui prieten, iar Iggy ne-a arătat că aceste intervenţii chirurgicale au fost cam mult. Poate ar trebui să se apuce serios de sport.

Foto: Hepta

Mai multe