Operaţiile estetice în Vechiul Hollywood

14 aprilie 2017   News

Credeai că starurile din acea vreme au fost 100% naturale? Vei fi surprins să afli că aceste vedete au apelat la chirurgia plastică

Joan Crawford

Joan Crawford se numără printre puţinele vedete de atunci care şi-au recunoscut intervenţiile chirurgicale.

"Faţa şi fundul sunt noi. Doar fundul e acelaşi", a spus vedeta în 1953, recunoscând că apelase la chirurgul plastician.

Marlene Dietrich

Marlene nu a vorbit niciodată despre ajutorul esteticianului.

Diva şi-ar fi evidenţiat pomeţii şi şi-ar fi sculptat nasul cu ajutorul chirurgiei estetice - dar a negat mereu aceste informaţii. Mai mult, despre ea se spune că inventase un aşa-zis facelift la 43 de ani. Le cerea stiliştilor ei să-i prindă firele lungi de păr de lângă ureche în jurul unor ace de păr şi să le tragă puternic, prinzându-le la spate - pentru ca efectul să fie de piele mai întinsă pe pomeţi. În plus, Dietrich îşi prindea pielea cu o bandă pe care o ascundea sub perucă.

Gloria Swanson

Gloria avea 51 de ani când a jucat-o pe Norma Desmond.

Potrivit colegei de breaslă Mamie Van Doren, Gloria s-a pregătit pe masa de operaţie a chirurgului plastician pentru revenirea ei în rolul Normei Desmond din pelicula Sunset Boulevard.

Gary Cooper

Bărbaţii apelau şi ei la chirurgii plasticieni...

Frumosul actor a fost nevoit să-şi facă o intervenţie pentru a scăpa de nişte riduri şi de guşa care-i deranjau statutul de sex simbol.

Elizabeth Taylor

Liz s-a lansat când avea deja o rinoplastie făcută.

Înainte de a fi faimoasă, în anii adolescenţei, Liz şi-a făcut o rinoplastie, pentru a echilibra proporţiile chipului, potrivit părerile specialiştilor. Ulterior, vedeta a devenit cunoscută pentru mai multe operaţii estetice.

John Wayne

Wayne detesta felul în care arătau pleoapele lui...

Despre el se spune că şi-ar fi făcut câteva intervenţii, printre care un face lift, dar şi o operaţie la pleoapele prea căzute.

Foto: Getty Images

Mai multe